Şlefuirea suprafeţelor drepte şi profilate din lemn
masiv cât şi şlefuriea între straturile de lac
 

QuickWood produce de peste 30 de ani maşini de şlefuit pentru suprafeţe plane şi profilate începând de la o deschidere de 300 mm până la 2000 mm. 
Dispune de o gamă largă de peste 50 de tipuri de utilaje diferite pentru şlefuit ferestre, uşi, piese de mobilă, sicrie, scaune şi multe alte produse.
În plus, totodată, cca. 6000 de posibilităţi de a combina materialele de şlefuit în aşa fel încât să se obţină soluţia optimă de şlefuit. 
Maşini de şlefuit pentru suprafeţe plane în alb şi între straturi. QuickWood CD2-600 – 900-1300. Aceste tipuri de utilaje pot fi adaptate cu două, trei, patru sau cinci axuri, depinzând de calitatea cerută de client.
Toate axurile au turaţia reglabilă între 200-900 rotaţii/minut, pentru a obţine  calitatea cerută de client şi de piaţă.
Axurile pot fi adaptate cu diferite perii pentru şlefuit în alb şi între straturi, sau se pot dota cu perii pentru desprăfuit, lustruit , structurat (perie pentru învechit, atât din sârmă de oţel cât şi din tynex). Depinde de esenţa lemnului şi de procesul tehnologic folosit.
Axurile se pot regla pe înălţime, astfel că se pot prelucra piese cu diferite grosimi. Viteza de avans - reglabilă de la 2 -12 m/min.
Banda de transport poate fi cu vacuum pentru piese mici, sau banda de trecere pentru piese mari. În funcţie de piesele care urmează să fie prelucrate se echipează maşina de către QuickWood cu tamburi de sus, de jos şi din lateral, pentru şlefuirea pe două laturi dintr-o trecere, cât şi pentru şlefuirea canturilor pe două, trei sau patru feţe.
Utilaje de şlefuit QuickWood pentru ferestre şi uşi. QuickWood produce maşini pentru şlefuirea profilelor de la subansamblele pentru ferestre.
Model QL, maşină construită cu două perii de sus, două de jos, două pe stânga şi două pe dreapta, toate reglabile pe înălţime, lăţime şi în unghi.
 
 
Articolul complet puteţi citi în revista Intarzia
- Castor inclus - decembrie 2008.
 
Imageline © 2007
www.woodholz.ro