Pardoseala Resofloor creează atmosferă strălucitoare
 

O nouă epocă li se deschide constructorilor şi amatorilor de bricolaj (do-it-yourself), care, până acum, au căutat în zadar o pardoseală cu grad de luciu ridicat şi proprietăţi excelente. Trecerea la noua epocă este marcată de recenta pardoseală Resofloor a companiei cu tradiţie Resopal.
Datorită stratului laminat gros de un milimetru, extrem de rezistent şi cu un luciu ridicat, Resofloor se evidenţiază faţă de celelalte produse de pe piaţă. Cu un design confortabil, Resofloor convinge atât la montare cât şi la utilizarea sa pe termen lung în camere de zi, dormitoare, birouri de acasă, camere pentru copii sau holuri. Atmosfera confortabilă este asigurată de calităţile unice ale materialului laminat: excelentul design strălucitor cu un efect inovator de adâncime spaţială şi cu sentimentul liniştitor că podeaua rezistă chiar şi celor mai mari solicitări.
Tehnologiile mondiale unice şi utilizarea în doze mari a mineralului corindon, al doilea după diamant, ca şi duritate, fac Resofloor extrem de rezistent la frecare şi abraziune. Pe lângă aceasta, suprafaţa sa este rezistentă la şocuri şi lovituri, la scrumul de ţigară, la frecarea cu rolele scaunelor, este antistatică, rezistentă la pete şi extrem de uşor de întreţinut, rezistentă la alunecare şi lumină şi asigură căldură picioarelor. Cu aceste proprietăţi, noua pardoseală se poate compara cu podelele din lemn masiv de calitate superioară sau cu cele din piatră.
Economisirea de material şi timp la cumpărare şi montare precum şi imaginea perfect profesională a pardoselii gata montate îi conferă şi mai multe avantaje. Datorită unui sistem de tip „click” uşor manevrabil, care poate suporta sarcini mari, Resofloor poate fi montată rapid şi fără adeziv, demontarea făcându-se la fel de simplu.
În prezent, colecţia Resofloor cuprinde multe esenţe de calitate superioară precum şi patru modele concepute de renumitul designer Lars Contzen cu forme şi culori moderne. Mai mult, laminatul este prezentat pentru prima oară în culori compacte, precum alb, negru, roşu şi gri. Plăcile Resofloor sunt disponibile în modernul format mare 1488x293x11,4 mm şi în formatul practic 1196x196x11,1 mm, cu izolare termică şi fonică integrată.
De acest concept al designului aparţin şi plintele din acelaşi material şi de aceeaşi calitate ca ale pardoselii – în acelaşi decor sau în contrast – , cu o rază a muchiei de 3 mm şi sistem de prindere Smart Source pentru fixarea invizibilă a plintelor de perete. Totodată, utilizatorii pot profita la Resopal de concepte integrate de design interior, care prevăd designul de calitate al laminatului şi pentru pereţi şi blaturi de lucru. Trăinicia pardoselii Resofloor şi atmosfera confortabilă, nobilă şi strălucitoare creată de aceasta sunt decisive la fiecare cumpărare.
 
RESOPAL
Imageline © 2007
www.woodholz.ro