Profiluri inteligente din Austria!
 

Compania FN Neuhofer Holz, cunoscută furnizoare de profiluri şi accesorii pentru pardoseli, pereţi şi plafoane, şi-a făcut deja remarcată prezenţa la importantele tārguri de specialitate cu următoarele produse:
 
1. FN multi4function veneered
Acest profil inteligent pentru podele este un produs cu patru posibilităţi de aplicare. Acest lucru nu īnseamnă numai o reducere semnificativă a stocului de pe rafturi dar şi o micşorare a spaţiului de depozitare şi a costurilor de depozitare. Istalarea rapidă şi uşoară, estetica plăcută sunt cāteva din avantajele acestui produs multifuncţional. Noutatea este īnsă faptul că materialele din care sunt realizate nu sunt doar aluminiul şi HDF-ul, fiind disponibile şi profilurile acoperite cu furnir. 
 
2. FN lock-on din aluminiu
FN lock-on este utilizat ca un profil de trecere sau pentru scări. Profilul se conectază de podea īn aşa fel īncāt diferenţele de nivel dintre duşumea şi profil sunt practic insesizabile. FN lock-on oferă o soluţie vizuală optimă concomitent cu eliminarea denivelărilor deranjante.
Acest sistem este ferm conectat de podea, dar īn acelaşi timp el se mulează īn funcţie de mişcările pardoselii. FN lock-on este montat la baza unei şine, care este conectată de pardoseală prin intermediul şuruburilor ce īntră īn locaşurile special realizate.
Podeaua şi profilul sunt protejate īmpotriva umezelii prin īmbinările adiţionale de pe ambele părţi. Profilurile pentru pardoseală sunt disponibile fie din HDF fie din aluminiu ...
 
 
 
 
 
FN Neuhofer Holz
www.fnprofile.com
Imageline © 2007
www.woodholz.ro