FoX – îmbinări pentru podele
 

Ultima descoperire de la Hoffman GmbH este elementul de îmbinare FoX pentru podelele din lemn. Produs din cauciuc natural de calitate, reprezintă soluţia ideală de îmbinare pentru producătorii de podele, căi de acces, duşumele, respectiv ecrane de protecţie din lemn atât pentru interior, cât şi pentru exterior.

La îmbinarea cu FoX, piesele de lemn rămân flexibile şi pliabile. Proprietăţile elastice şi maleabile ale cauciucului natural permit flexibilitate şi mişcarea părţilor din lemn, acestea fiind totuşi bine fixate. FoX este durabil şi poate fi refolosit, atunci când spre exemplu o podea de lemn trebuie ridicată, înlocuită, sau prelungită. Uneltele nu sunt necesare, deoarece elementul de îmbinare FoX, pur şi simplu se apasă din scobitura în formă de coadă de rândunică şi poate fi retras. Ideea FoX ca metodă de îmbinare se bazează pe aceleaşi principii şi caracteristici ca şi cele ale îmbinării în coadă de rândunică de la Hoffmann, consacrată deja în întreaga industrie a prelucrării lemnului ca o metodă sigură şi solidă pentru îmbinări. Foarte curând vom vedea evoluţia unor podele frumoase, din lemn natural pe terase, balcoane, zone exterioare de şezut, plaje, lângă piscină, în saună şi sere. Deopotrivă lambriurile pentru pereţi, ecranele de protecţie şi grilajele sunt realizabile cu această îmbinare. Forma şi conturul sunt irelevante şi toate variantele pot fi realizate. Distanţa dintre elementele de lemn – şi, în consecinţă, lăţimea scobiturii – este variabilă, însă potrivită şi perfect adaptată adâncimii de frezare.
Fiecare secţiune a podelei poate fi proiectată individual, iar neuniformităţile pot fi eliminate automat. În urma unei ploi, podelele exterioare se usucă rapid, întrucât apa se poate scurge imediat. Datorită flexibilităţii naturale a materialului, FoX poate face faţă fluctuaţiilor temperaturii exterioare, indiferent de condiţiile meteorologice. Dacă doriţi să protejaţi şi să depozitaţi podelele în timpul iernii, în întregime sau pe bucăţi, procedeul este uşor datorită tehnicii simple de îmbinare. FoX oferă industriei un nou domeniu de afaceri prin vânzarea de podele atrăgătoare din lemn. Oportunitatea de afaceri este mare şi diversificată, iar produsul este asigurat prin calitate şi extravaganţa vizuală. De asemenea se poate folosi maşina de frezat în adâncime (la fel ca maşina Hoffman de frezat scobituri în formă de coadă de rândunică), iar Hoffmann GmbH furnizează şi elementul de îmbinare FoX din cauciuc natural.
 
Imageline © 2007
www.woodholz.ro