Avānd de două ori mai mulţi vizitatori decāt la ediţiile precedente ale altor tārguri de profil,
EXPOWOOD 2007 a fost un succes expoziţional de marcă
Ediţia din acest an a tārgului Expowood a punctat un succes extrem de important pe linia evenimentelor expoziţionale din industria lemnului. Numărul de vizitatori vorbeşte de la sine: 4000 de persoane ne-au călcat pragul, interesate fiind de ofertele firmelor participante.
 

Profesionalism şi tehnicitate
Un număr de 85 de expozanţi cu profil tehnic din ţară şi de peste hotare au expus la Expowood cea mai bogată gamă de maşini, echipamente, scule, instalaţii, consumabile, accesorii şi componente de mobilă, mobilă şi produse din lemn. Cei mai mulţi dintre aceştia au remarcat şi apreciat prezenţa la tārg, īn rāndul vizitatorilor, a multor specialişti din domeniu care au venit la Expowood cu un ţel precis şi au tratat evenimentul, precum şi produsele expuse de firmele participante, cu interes, din prisma cunoscătorului.
La rāndul lor, vizitatorii veniţi la tārg au remarcat faptul că ofertele prezentate au fost dintre cele mai tentante existente pe piaţă īn acest moment.
Expowood s-a dovedit a fi locul de īntālnire al profesioniştilor din industria lemnului atāt din punctul de vedere al expozanţilor cāt şi al celor interesaţi de ofertele acestora.
 
Deschiderea oficială
Expowood a fost declarat deschis īn cadrul unei ceremonii oficiale la care au participat invitaţii speciali, expozanţii, vizitatorii prezenţi şi, fireşte, organizatorii. S-a dat astfel startul tārgului unde s-au īntālnit profesioniştii din industria lemnului. Cuvāntul de īnceput i-a aparţinut directorului de organizare a evenimentului, Pįl Zsuzsanna, care s-a adresat tuturor celor implicaţi şi interesaţi de Expowood. Au luat apoi cuvāntul preşedintele Camerei de Comerţ şi industrie Braşov, Nicolae Ţucunel şi decanul Facultăţii de Industria Lemnului din cadrul Universităţii Transilvania Braşov, Gavril Budău...
 
Medeea Munteanu
Imageline © 2007
www.woodholz.ro