Prese cu membrană pentru tocuri de uşi
Modelele „Omniform 70” şi „Omniform 130 – S/130 – Duplex”
 

Progetto Abitare (www.progettoabitare.com) operează în sectorul accesoriilor, fiind specializat în construcţia de echipament şi în dezvoltarea de noi procese de lucru pentru a reacţiona mai eficient la nevoile unei pieţe în continuă dezvoltare. Presele cu membrană unghiulară sunt rezultatul experienţei firmei în producţia de tocuri de uşă şi uşi conform specificaţiilor, transformând o cerinţă zilnică de producţie într-o soluţie inovatoare.
Experienţa artizanilor şi abilităţile tehnologice sunt deci combinate în design-ul şi construcţia de maşini practice, eficiente şi de încredere.
„Omniform 70” este o presă cu membrană unghiulară pentru suprafeţe mari de furnir din sectorul mobilierului. Forma special patentată a suprafeţei de lucru permite furniruirea suprafeţelor plate de până la 70 de centimetri. În plus, maşina poate furnirui părţile laterale ale suprafeţelor unghiulare sau în formă de L, datorită unei mese verticale ce măsoară douăzeci de centimetri. Maşina are o suprafaţă funcţională totală de 100x300 cm. Cu „Omniform 70”, artizanul poate furniza clienţilor săi soluţii inovatoare în designul de accesorii, folosind orice tip de lemn. Presa îşi încheie ciclul de funcţionare în patru minute, în funcţie de adezivul şi de tipul de lemn folosit.
Adeziunea se efectuează cu ajutorul unei pompe cu vid şi prin încălzirea suprafeţei până la 130-140şC cu un sistem de ventilaţie.
„Omniform 130-S/1300-Duplex” este o presă cu membrană cu o suprafaţă plană de lucru, proiectată pentru furniruirea unor suprafeţe mai mari în sectorul mobilierului, de asemenea în domeniul naval. Suprafaţa de lucru permite furniruirea suprafeţelor plate şi rotunjite, până la o rază de cincizeci de cm. Maşina are o suprafaţă totală de lucru de 130x300 cm. O dată cu „Omniform 130-S" şi "130-Duplex", artizanul poate oferi clienţilor săi soluţii inovatoare de design al accesoriilor, folosind orice tip de lemn. Presa îşi încheie ciclul de funcţionare în cinci minute, în funcţie de adezivul şi de tipul de lemn folosit.
Adeziunea se efectuează cu ajutorul unei pompe cu vid şi prin încălzirea suprafeţei până la 120şC cu un sistem de ventilaţie. Modelul „Omniform 130-Duplex” are o suprafaţă dublă de lucru, permiţând eliminarea timpilor de încărcare şi descărcare.
 
Imageline © 2007
www.woodholz.ro